Uitvaartspreker

Ik ben zelfstandig spreker en kan jullie helpen om woorden te geven aan jullie gevoel.

Ik hoor en voel feilloos de woorden aan die (tussen de regels door) worden verteld om zo samen tot een mooie speech te komen.

Het is aan jullie wie deze woorden vervolgens uitspreekt. Verbinding en vertrouwen vind ik in dit proces erg belangrijk.

Door jullie verhaal op papier te zetten en/of te vertellen, laten jullie zien hoe hij/ zij was.

Je wilt je toch gedragen voelen bij het uitspreken van herinneringen aan deze persoon?

Sowieso hoeft terugkijken op iemands leven niet alleen verdrietig te zijn. Bij mij voel je je vertrouwd en kun je jezelf zijn zodat er een levensverhaal ontstaat dat recht doet aan deze dierbare persoon.

En dat zijn belangrijke herinneringen die heel lang meegaan.

Ik ben onder andere werkzaam voor DELA Uitvaartzorg maar u kunt ook rechtstreeks contact met mij op te nemen.

Warme, herkenbare woorden

Spreker op uitvaarten

Het hoge tempo waarbinnen afscheid moet worden genomen en de vele praktische zaken die geregeld moeten worden bij een overlijden maken dat het lastig kan zijn om de tijd te vinden om een mooi verhaal te schrijven.

Wie kán en wie wil er bijvoorbeeld spreken? Je wilt immers recht doen aan alle gevoelens en alles goed doen. Soms is het dan fijn als een ander het spreekgedeelte voor je kan doen.

Terugkijken op iemands leven hoeft niet alleen verdrietig te zijn. Een blik naar de familie, het zien van een blijk van herkenning, dat is waarom ik al jong zei hiervan mijn beroep te willen maken.

Dus als spreken niet bij je past, je er geen behoefte aan hebt óf eenvoudigweg er de kracht er niet voor hebt kan ik jullie helpen.

Ik bied 3 mogelijkheden aan:

  • 1. Begeleiding bij schrijven U weet wat u wilt zeggen maar zoekt hulp bij het omzetten van deze woorden in een fijne speech voor de ceremonie. Samen zetten we uw emoties, gedachten en herinneringen om in een passende tekst die u zelf kunt voordragen.                                             €299,- inclusief btw / excl. reiskosten a €0,55ct/km
  • 2. Begeleiding bij schrijven én uitspreken Als u of één van de andere nabestaanden niet zelf een tekst kan of wil schrijven, kan ik dat voor u doen. Vanzelfsprekend laat ik u de tekst voor de plechtigheid horen of lezen en pas ik de tekst zo nodig aan. Op de dag zelf spreek ik deze woorden voor u uit tijdens de ceremonie. €549,- inclusief btw / excl. reiskosten a €0,55ct/km
  • 3. Gesprek bij leven Het is bekend dat u of uw naaste komt te overlijden. Het kan een fijne gedachte zijn om zelf na te denken over hoe de ceremonie eruit zou moeten komen te zien. Met een speech op maat zorgen we dat elk detail vastgelegd wordt. U kiest zelf of deze tekst vervolgens voor wordt gedragen of niet.                                            299,- inclusief btw* / excl reiskosten a €0,55ct/km.

    Bij uiteindelijk spreken vindt er verrekening plaats.

Omdat een waardig afscheid troost kan bieden voor de toekomst…

‘Afscheid nemen is heel persoonlijk, dit wil je graag doen op een manier die bij jullie past’

“Saskia is een fijne warme vrouw die rust en professionaliteit meebrengt. Dat ze binnen 1 dag mijn woorden zo vorm heeft kunnen geven heeft mij letterlijk verlichting gegeven. De toon en rust waarop zij sprak en de details die ze benoemde maakten het erg fijn om naar te luisteren. Ik ben haar dan ook zeer dankbaar”

I. vd W, Goutum, juli ’23

“Wij waren/zijn zeer content met jouw bijdrage in het geheel. We hebben louter positieve reacties gekregen op je voordracht. Het voelde ook goed/vetrouwd om het levensverhaal van mijn vader met jou te delen zodat jij het voor ons kon verwoorden, nogmaals dank daarvoor!

C. de Jong, Opeinde, dec ’23

 

“Saskia, duizend maal dank voor de warme woorden over mijn moeder, ze waren nog mooier dan ik ze uit had kunnen spreken. Ik mis haar enorm, maar in al het verdriet vonden we het heel fijn dat jij er was met geduld en warmte, dank, het ga je goed.”

M. van de Weer, Goutum, okt ’23

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Contact

saskia@saskiaklaver.nl
06-15534724

KVK: 87708515