Uitvaartspreker

Afscheid is de geboorte van een herinnering. Want terugkijken op iemands leven hoeft niet alleen verdrietig te zijn. 

Een levensverhaal dat recht doet aan een dierbare, dat zijn belangrijke herinneringen die heel lang meegaan.

Neem zelf de regie en regel een spreker die bij júllie past. Zodat er zinnen gevormd kunnen worden van de mooie woorden die u verlangd te zeggen.

Ik ben bekend bij o.a. DELA Uitvaartzorg maar u kunt ook rechtstreeks contact met mij op te nemen.

Warme, herkenbare woorden

Spreker op uitvaarten

In mijn tienerjaren kreeg ik te maken met het verlies van dierbaren om mij heen. Tussen mijn tranen door stond ik daar voor het eerst te spreken.
In deze periode van mijn leven ontstond al het verlangen om ook andere mensen in deze moeilijke tijd bij te staan. Het voelt goed om nu met jarenlange ervaring woorden te kunnen geven aan het verdriet van nabestaanden.

Het hoge tempo waarbinnen afscheid moet worden genomen en de vele praktische zaken die geregeld moeten worden bij een overlijden maken dat het lastig kan zijn om de tijd te vinden om een mooi verhaal te schrijven.

Wie kán en wie wil er bijvoorbeeld spreken? Je wilt immers recht doen aan alle gevoelens en alles goed doen. Soms is het dan fijn als een ander het spreekgedeelte voor je kan doen.

Terugkijken op iemands leven hoeft niet alleen verdrietig te zijn. Een blik naar de familie, het zien van een blijk van herkenning, dat is waarom ik al jong zei hiervan mijn beroep te willen maken.

Dus als spreken niet bij je past, je er geen behoefte aan hebt óf eenvoudigweg er de kracht er niet voor hebt kan ik jullie helpen.

Anderen ervaren en omschrijven mij als een prettige aanwezigheid waar de professionaliteit vanaf straalt.

Neem contact met mij op als ik ook voor jullie voor de laatste keer mag verwoorden wat jullie zo graag hadden willen zeggen.

Tarief: €499,-

Bij Spoed binnen 48uur meerprijs €99,-

Mooie woorden van nabestaanden

“Saskia is een fijne warme vrouw die rust en professionaliteit meebrengt. Dat ze binnen 1 dag mijn woorden zo vorm heeft kunnen geven heeft mij letterlijk verlichting gegeven. De toon en rust waarop zij sprak en de details die ze benoemde maakten het erg fijn om naar te luisteren. Ik ben haar dan ook zeer dankbaar”

I. vd W, Goutum, juli ’23

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Contact

saskia@saskiaklaver.nl
06-15534724

KVK: 87708515