reviews

Mooie woorden van bruidsparen

“Voor onze bruiloft zijn wij via vrienden terecht gekomen bij Saskia als onze trouwambtenaar en ceremoniemeester.

Vanaf het eerste contact moment was er direct een goede klik en dit was zowel voor ons als haar ook erg belangrijk. Saskia straalt veel enthousiasme, humor, plezier en professionaliteit uit in haar vak en dit hebben wij ook zeker terug gezien tijdens onze bluiloft! Saskia is erg betrokken in de aanloop naar de bruiloft toe en zoekt regelmatig even contact, wat erg fijn is en het daardoor niet zo zakelijk aan voelt. Saskia was erg op ons en de familie gericht en dacht mee met onze wensen.

Tijdens onze bruiloft heeft Saskia onze hele dag ontzorgd en heeft ze van voor tot eind alles in goede banen geleid.

Saskia voelde voor ons al snel als een goede vriendin in plaats van iemand die op afstand staat en waar je geen binding mee hebt. Dit laat zien wat een krachtig en warm persoon zij is. De beste keuze die wij hebben kunnen maken voor onze bruiloft en ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen!”

 Justin en Julia – Narline, Zuidwolde – Juni 30, 2023

Als fotograaf zie ik veel trouwambtenaren en Saskia vond ik geweldig. Haar speech was persoonlijk en met super veel humor en iedereen was betrokken op een grappige manier. Dat was mooi te zien ook op de foto’s! Zeker een aanrader!”

FOTOGRAFIKA – Ana-Maria Elena Rizeanu – Pollepleats westhem – 7 oktober, 2023

“We hebben een prachtige trouwdag gehad, mede dankzij jou!

Samen met Marian wist je van onze dag een absolute droombruiloft te maken. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hadden ons geen betere weddingplanner en ceremoniemeester kunnen wensen.

We zijn jullie ontzettend dankbaar voor alle hulp en ondersteuning zodat wij nu onvergetelijke en waardevolle herinneringen hebben!”

 Henk & Yvonne – Stania State, Oenkerk – Mei 1, 2023 (samenwerking Stralend Middelpunt)

 

Ik heb een dag mogen samenwerken met Saskia.
Door haar kundigheid en expertise en zeker doortastendheid weet Saskia de belangrijkste dag van een bruidspaar te ontzorgen.
Saskia is op zo’n dag onzichtbaar maar op de momenten waar ze moet zijn is ze aanwezig”

Eddy Koopal – Robachers Watermolen – September 30, 2023

 

“Voor onze bruiloft hebben wij Saskia gevraagd om als ceremoniemeester alles in goede banen te leiden. In overleg werd vlot op professionele wijze een planning en takenlijst opgesteld op basis van onze wensen. Op bewuste dag konden wij uiteindelijk volledig de touwtjes uit handen geven. Saskia weet van aanpakken en heeft ervoor gezorgd dat de bruiloft vlekkeloos en geheel ontspannen verliep. Daarnaast hadden wij ook persoonlijk een goede klik. Wij konden haar spontaniteit, betrokkenheid, en enthousiasme erg waarderen. Ook onze gasten waren erg gecharmeerd en aangenaam verrast over het fijne en ontspannen verloop van de dag.

Wij kunnen nu terugblikken op een zeer geslaagde dag!”

 J&R – Orchideeënhoeve – januari 19, 2023

“Wij vonden het een erg persoonlijk, enthousiast, betrokken en energieke speech vol humor!!

Fantastisch hoe de interactie was met ons, onze kinderenm ouders en gasten tijdens de ceremonie”

 J&J – Pollepleats, Westhem – Augustus 24, 2023

In september een hele dag samen gewerkt met Saskia als ceremoniemeester. Wat een feestje was dat! Naast dat alles super gestroomlijnd en relaxed verliep was Saskia ook een fijne, warme collega die met je mee denkt. Echt een aanwinst op je trouwdag.”

 Videograaf Marije de Swart – Koloniekerkje Wilhelminaoord – Augustus 15, 2023

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Contact

saskia@saskiaklaver.nl
06-15534724

KVK: 87708515